Graffiti Audio Pro
 office@audio-pro.ro  +4 0722 515 215
EN   Login

Termeni de Garanție

1. Termenul de garantie este cel specificat in Certificatul de Garantie care insoteste produsul / produsele. Garantia se acorda la sediul tehnic al Graffiti Audio Pro, mai putin in situatiile in care exista o intelegere scrisa in acest sens.

2. La solicitarea acordarii garantiei pentru un produs comercializat de audio-pro.ro, in cazul in care rezolvarea garantiei implica inlocuirea produsului, va fi necesar sa il ambalati in ambalajul original, cu documentatia tehnica ce a fost livrata impreuna cu eventualele accesorii. Produsele pentru care se solicita acordarea garantiei vor fi insotite obligatoriu de Factura Fiscala si Certificatul de Garantie in original si de o mentionare scrisa a defectului constatat. Lipsa unuia dintre detaliile mentionate atrage imposibilitatea noastra de a asigura garantia. De asemenea, se va refuza receptia in vederea asigurarii garantiei pentru acele produse care nu au etichete sau sigilii de garantie intacte.

3. Garantia nu se acorda produselor care, in opinia specialistilor nostri motivata in scris, prezinta defectiuni datorate manipularii, instalarii improprii, folosirii neconforme cu instructiunile de utilizare, pentru daune provocate din cauza reparatiilor executate de persoane neautorizate, de schimbari ale starii originale a aparatului, de influente naturale sau de pastrare in conditii improprii. Uzura normala mecanica a produselor nu face obiectul garantiei.

4. In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, ne rezervam dreptul de a solicita beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect. Costul manoperei va fi calculat de noi in momentul receptiei reperelor pentru garantie, in conformitate cu tarifele de service ale Graffiti Audio Pro.

5. Garantia se acorda numai clientilor si revanzatorilor nostri, nefiind in nici un caz raspunzatori in fata tertilor care vor fi utilizat produsele comercializate de noi prin acestia.

6. In perioada de garantie audio-pro.ro asigura piese de schimb. De asemenea, asiguram service post-garantie la comanda.

7. audio-pro.ro nu isi asuma a priori obligatii legate de livrarea ritmica a consumabilelor pentru produsele comercializate, asigurand totodata beneficiarii ca vom depune toate eforturile pentru solutionarea acestei probleme pe termen lung, pentru toti clientii nostri. In acest sens nu vor fi asociate in nici un fel problemele legate de consumabile cu asigurarea garantiei.

8. Sunt excluse de la garantie consumabilele

9. In cazul in care se solicita efectuarea garantiei pentru un produs care nu mai poate fi inlocuit cu unul identic se va recurge la schimbarea acestuia cu unul cat mai apropiat de cel defect, audio-pro.ro rezervandu-si dreptul de a solicita diferenta de pret.

Recomandari de utilizare

1. Instalatia electrica trebuie prevazuta cu impamantare; atunci cand se utilizeaza prelungitor, acesta trebuie sa fie cu impamantare.

2. Tensiunea de alimentare de la reteaua de energie electrica trebuie sa fie cuprinsa intre limitele admisibile de toleranta: -10%,+10% iar frecventa 50Hz.

3. Temperatura din incapere trebuie sa fie cuprinsa intre +5 si +40 grade Celsius cu un grad redus de praf si de umiditate. Toate produsele comercializate de audio-pro.ro sunt destinate utilizarii interioare, de aceea patrunderea sau prezenta oricarui lichid sau urma de lichid sau umiditate excesiva (oxizi) in interiorul acestora atrage de la sine pierderea garantiei.

4. Este recomandata folosirea consumabilelor originale oferite de catre producatorul echipamentelor.

5. In timpul utilizarii echipamentelor se interzice consumul alimentelor sau al bauturilor in vecinatatea acestora.

6. Nu este permisa interventia persoanelor neautorizate pentru remedierea eventualelor defecte.

Recomandari privitoare la acordarea garantiei

Pentru acordarea garantiei la produsele defecte sunt necesare urmatoarele documente: factura fiscala si certificatul de garantie (cu serie echipament) in original si o descriere scrisa a defectului.

Cazuri de iesire din garantie a produselor

1. Deteriorari fizice din cauza manipularii incorecte, accidente, exploatare neglijenta (cipuri arse, procesoare cu pini lipsa sau indoiti, procesoare arse, taieturi ale cablajelor componentelor, CD-uri / DVD-uri sparte in interiorul unitatii optice, lipsa unor piese ale produselor parte integranta a acestora, sigilii care prezinta urme de taieturi sau fortari in vederea dezlipirii etc.)

2. Defecte rezultate din instalare (lipsa impamantarii s.a.) sau utilizare necorespunzatoare (schimbare defectuoasa a consumabilelor sau folosirea altor kituri decat cele recomandate de producator)

3. Interventia persoanelor neautorizate in remedierea defectelor interne ale echipamentelor

4. Nerespectarea recomandarilor din manualul de utilizare al produselor livrat odata cu produsul respectiv.

Nu fac obiectul garantiei:

1. Defecte produse datorita prezentei in echipament a acelor, clemelor, agrafelor sau altor obiecte straine - defecte produse de utilizarea consumabilelor altele decat cele originale.

2. Interventiile soft de remediere a defectelor datorate utilizarii incorecte sau modificarii configuratiei soft initiale.

audio-pro.ro NU VA PUTEA FI FACUT RASPUNZATOR IN CAZUL DEFECTARII ECHIPAMENTULUI, PENTRU PIERDEREA INFORMATIILOR SAU DATELOR SI PENTRU ORICE ALTE PREJUDICII AR PUTEA SUFERI BENEFICIARUL IN URMA ACESTOR PIERDERI, OBLIGATIA FURNIZORULUI FIIND DE A REPARA SAU INLOCUI ECHIPAMENTUL DEFECT.

Alte informatii cu privire la garantie

  • ­ Accesoriile si optiunile pot avea garantie diferita de cea a produsului
  • ­ Garantia consumabilelor se acorda numai in cazul defectelor de fabricatie
  • ­ Pentru manopera se acorda o garantie de 3 luni
  • ­ Remedierea defectiunilor in perioada de garantie se poate face prin reparare sau inlocuire, decizia apartinind firmei noastre

Cazuri de iesire din garantie a produselor

  • ­ Ruperea sau deteriorarea sigiilor sau a seriilor echipamentelor
  • ­ Nerespectarea conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere precizate in prospectele sau instructiunile de utilizare
  • ­ Defecte cauzate de reteaua de alimentare cu energie electrica
  • ­ Neefectuarea operatiilor de intretinere recomandate de firma noastra sau de producator