Graffiti Aufio Pro
 office@audio-pro.ro  +4 0722 515 215
EN   Login

Termenii de utilizare a magazinului online

Prin utilizarea functiilor legate de magazinul virtual audio-pro.ro, inclusiv emiterea comenzilor pentru produsele expuse, declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a magazinului online, expuse mai jos. Operatorul audio-pro.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni pentru asigurarea unor servicii de calitate si siguranta tranzactiilor pentru toate partile implicate.

Politica de pret

Preturile afisate pe site contin TVA si nu includ cheltuielile de transport. Pentru anumite produse sau categorii de produse pot exista oferte speciale, al caror pret este mai mic decat pretul normal de vanzare. Aceste preturi sunt evidentiate special pe pagina fiecarui produs, impreuna cu discount-ul acordat. Aditional, urmare a unui program de fidelizare, puteti beneficia de discounturi personale. Exceptiile de la aplicarea discount-urilor personale sunt mentionate de catre operator. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile produselor fara preaviz.

Cum cumpar?

Accesul in catalogul de produse audio-pro.ro este public. Toti vizitatorii site-ului dispun de functia "cos virtual" de cumparaturi, in care pot adauga produsele selectate. Utilizarea cosului de cumparaturi nu va obliga financiar, acesta avand rolul de a colecta produsele de care sunteti interesat.

Comandarea produselor se face utilizand functia de comanda, disponibila in fereastra de afisare a cosului. Pentru emiterea comenzii este necesar sa va autentificati cu datele contului Dvs. sau sa va creati unul nou. Formularul de comanda va contine toate datele necesare facturarii si livrarii produsului. Acest magazin online se adreseaza exclusiv persoanelor juridice.

Confirmarea comenzii

Fiecare comanda emisa va fi confirmata fie on-line, fie telefonic. Confirmarea telefonica este obligatorie pentru clientii noi. In cazul in care comanda dvs. nu poate fi confirmata, datorita faptului ca nu putem lua legatura cu dvs., utilizand oricare din metodele de contact, operatorul poate lua decizia revocarii acesteia, in termen de 10 zile de la emitere.

Cum platesc?

Comanda minima este de 100 RON.

Metodele curente de plata sunt:

  • OP (transfer bancar), inainte de expedierea produselor; produsele vor fi expediate dupa intrarea banilor in contul Graffiti Audio Pro Srl
  • Numerar / ramburs: se achita numerar la primirea produselor livrate fie prin curier rapid, fie prin reprezentantii Graffiti Audio Pro sau la sediul Graffiti Audio Pro
  • In rate cu dobanda zero, numai cu card Alpha Bank, la sediul Graffiti Audio Pro
  • PayPal

Plata se va efectua catre:

S.C. Graffiti Pro Audio S.R.L.
Cod Fiscal: RO25962809
Banca: Alpha Bank, Suc. Constanta
IBAN: R060BUCUD221167092511RO01

In cazul in care din motive obiective comanda nu poate fi onorata, SC Graffiti Audio Pro SRL se obliga sa returneze banii clientului prin ordin de plata in maximum 5 zile lucratoare.

Platile online efectuate de catre dvs vor fi procesate de catre Alpha Bank Romania prin intermediul unui sistem securizat Euplatesc ce va ofera deplina confidentialitate si siguranta, respectand cele mai inalte standarde de securitate & 3D SECURE.

Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele acestuia. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Detaliile de card nu sunt accesibile procesatorului sau comerciantului online. Acceptam urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro. Folosind ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Cum se face livrarea?

Livrarea produselor audio-pro.ro se face numai pe teritoriul Romaniei. Metodele curente de livrare sunt:

  • livrare directa la sediul Graffiti Audio Pro, din strada Eroilor nr. 6, Constanta
  • livrare gratuita de catre personalul Graffiti Audio Pro, in Constanta
  • curier rapid TNT

Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc este in general cuprins intre 24 - 72 de ore de la confirmarea comenzii si, dupa caz, achitarea contravalorii facturii. Pentru comenzile primite sambata si duminica expeditia se face luni. Pentru comenzile primite in timpul sarbatorilor legale expeditia se face in prima zi lucratoare imediat urmatoare. Toate expeditiile sunt insotite de factura fiscala si, dupa caz, de certificatul de garantie. Detalii privind expeditiile trimise catre dumneavoastra puteti afla din contul dumneavoastra de pe audio-pro.ro, sectiunea comenzi. Pentru detalii privind livrarea puteti contacta biroul local al transportatorului, pentru expeditiile efectuate prin curier rapid sau Graffiti Audio Pro pentru expeditiile efectuate de personalul nostru.

Transportul

Costul transportului nu inclus in pretul produselor. Acesta este mentionat separat pe comanda, unde este aplicabil, si se achita operatorului site-ului. Daca la prezentarea la adresa indicata clientul destinatar nu este gasit, se va proceda gratuit la o a doua prezentare la adresa indicata de beneficiar, daca nici de aceasta data nu este gasit la adresa se va proceda la informarea telefonica in maxim 12 ore pe e-mail/fax. Pentru returnarea sau redirectionarea coletului catre o alta adresa clientul va plati tariful indicat de reprezentatul curierului rapid. Pentru livrarile facute de personalul Graffiti Audio Pro livrarea se face in mod gratuit de 2 ori, dupa care se va proceda fie la anularea comenzii, fie la ridicarea produselor de catre beneficiar, dupa caz.

Limite de responsabilitate privind achizitiile online

audio-pro.ro nu este sub nici o forma responsabil pentru depasirea termenului de livrare a produselor. Comandarea produselor nu garanteaza livrarea produselor in termenul afisat.

audio-pro.ro nu isi asuma responsabilitatea comandarii produselor incompatibile cu alte echipamente pe care le detineti. Decizia privind achizitia unui anumit produs de pe audio-pro.ro va revine in totalitate. Va rugam cititi cu atentie toate descrierile si specificatiile tehnice ale produselor afisate pe site.

Imaginile produselor din catalogul audio-pro.ro sunt cu titlu informativ si nu reprezinta un motiv de returnare a produsului in cazul in care nu corespunde. audio-pro.ro depune toate eforturile pentru informarea exacta a clientilor si nu poate fi facut raspunzator pentru eventuale daune provocate de inexactitatea imaginilor publicate.

Responsabilitatea asupra integritatii produselor livrate apartine cumparatorului, incepand cu momentul expeditiei acestora. Riscurile ivite pe parcursul transportului nu revin operatorului audio-pro.ro.

Valoarea maxima a obligatiilor SC Graffiti Audio Pro SRL, operatorul audio-pro.ro, fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a refuzului clientului de a primi coletul, daca acesta este deteriorat, este reprezentata de valoarea sumelor primite de la clientii sai.

Returnarea pachetului expediat / produselor

Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, va rugam sa refuzati primirea acestuia si sa mentionati in scris acest lucru. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula. Clientul nu va achita in acest caz nici o taxa de transport sau ramburs. Produsele se pot returna numai in urmatoarele conditii:

  • Ati primit alt produs decat cel comandat.
  • Produsul este defect, caz in care se aplica prevederile din capitolul "termen de garantie".

Nu pot fi returnate produse comandate care sunt incompatibile cu alte echipamente pe care le detineti. Va rugam cititi cu atentie toate descrierile produselor afisate pe site. Decizia privind achizitia unui anumit produs de pe audio-pro.ro va revine in totalitate.